Katup Globe Stainless Steel

Katrangan singkat:

Kunci Katup Globe Stainless Steel bisa digunakake: stainless, baja, globe, katup, baut, nut, bonnet, flange, 304, 316 RANGKAI PRODUK: Ukuran: NPS 2 nganti NPS 40 Rentang Tekanan: Kelas 150 nganti Kelas 2500 Suhu: -60 ℃ ~ 550 ℃ Sambungan: Flange dobel, Butt las Operasi: Handwheel, kothak gir Bevel, Aktuator listrik Aplikasi: Pipa, minyak lepas pantai, bahan kimia, banyu, tanduran listrik, industri besi lan baja MATERI: Casting (A216 WCB, WC6, WC9, A350 LCB , A351 CF8, CF8M, CF3, CF3M, A995 4A, A995 5A, A995 6A) ...


Detail Produk

Tag Produk

Katup Globe Stainless Steel

fungsi utama: stainless, baja, globe, katup, baut, mur, bonnet, flange, 304, 316

RANGE PRODUK:

Ukuran: NPS 2 nganti NPS 40

Rentang Tekanan: Kelas 150 nganti Kelas 2500

Suhu: -60 ℃ ~ 550 ℃

Sambungan: Flange dobel, las Butt

Operasi: Roda tangan, kothak gir Bevel, aktuator listrik 

Aplikasi: Pipa, minyak lepas pantai, kimia, banyu, pembangkit listrik, industri besi lan baja

MATERI:

Casting (A216 WCB, WC6, WC9, A350 LCB, A351 CF8, CF8M, CF3, CF3M, A995 4A, A995 5A, A995 6A), Alloy 20, Monel, Inconel, Hastelloy

STANDAR

Desain & Pabrik BS1873 / ASME B16.34
Adhep-adhepan ASME B16.10
Pungkasan Sambungan Flange Ends to ASME B16.5, ASME B16.47, MSS SP-44 (Only NPS 22)
  - Socket Weld Ends nganti ASME B16.11
  - Butt Weld Ends to ASME B16.25
  - Screwed Ends dadi ANSI / ASME B1.20.1
Tes & pengawasan  API 598
Desain aman geni API 6FA, API 607
Uga kasedhiya saben NACE MR-0175, NACE MR-0103, ISO 15848
Liyane PMI, UT, RT, PT, MT

Fitur Desain:

1. Batang blow-out antik

2. Disk puter

3.Jinis plug

4. Bonnet bolt, Bonnet sing disegel tekanan, bonnet sing ditutup

5. Batang munggah, batang ora mundhak, os & y

6. Screwed ing kursi mburi

7. Kebocoran nol

Katup Newsway katup Globe nggunakake tekanan batang katup kanggo nggawe pasuryan tutup saka tutup katup lan tutup sealing kursi katup pas banget kanggo mateni medium. Katup segel sing dipeksa.

Arus aliran medium ing katup globe kalebu "kurang lan dhuwur" lan "dhuwur ing lan sithik". Media diidini mili mung sak arah. Katup kudu dipasang ing arah sing bener.

Katup globe duwe struktur jinis langsung, jinis aliran langsung lan jinis sudut tengen.

Nalika katup globe mbukak, lan dhuwure pembukaan katup clack nganti 25% ~ 30% diameter nominal katup globe, aliran tekan maksimal sing nuduhake yen katup tekan posisi sing kebak


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita