Produk Kita

Precision, Kinerja, lan Reliabilitas

Kita spesialis ing katup bola, katup gerbang, katup katup, katup globe, katup kupu, katup plug, saringan, katup kontrol. Produk

  • about_img

Babagan kita

Newsway Valve Co., Ltd. minangka pabrikan katup industri profesional lan eksportir luwih saka 20 taun sejarah, lan duwe 20.000.000 bengkel tertutup. Kita fokus ing desain, pengembangan, pabrik. Katup Newsway ketat miturut standar sistem mutu internasional ISO9001 kanggo produksi. Produk kami duwe sistem desain pitulung komputer sing komprehensif lan peralatan numerik komputer canggih ing produksi, pamrosesan lan pengujian. Kita duwe tim inspeksi dhewe kanggo ngontrol kualitas katup kanthi ketat, tim inspeksi mriksa katup saka casting pertama nganti paket pungkasan, dheweke ngawasi saben proses produksi. Lan kita uga kerja sama karo departemen inspeksi kaping telu kanggo mbantu para pelanggan ngawasi katup sadurunge dikirim.

Kauntungan Kita

Pengalaman sing sugih

Produsen katup profesional, ngasilake katup luwih saka 10 taun. Perusahaan kita duwe kerjasama jangka panjang lan investasi ing pengecoran, kualitas dikendhaleni saka sumber, lan wektu pangiriman dijamin

Rich experience

Kauntungan Kita

Tim profesional

Kita duwe desain profesional lan tim produksi sing bisa ngasilake gambar CAD, katup desain miturut kebutuhan pelanggan, ngasilake lan proses miturut gambar produksi pelanggan, lan ngatur miturut kondisi kerja sing diwenehake dening pelanggan

Professional team

Kauntungan Kita

Tim sales profesional

Tim sales profesional, staf penjualan wis ngerti ilmu katup, kuotasi sing tepat wektu, layanan pelanggan kapan wae.

Professional sales team

Kauntungan Kita

Layanan sawise-sales banget

Sawise produk dikirim, dudu pungkasan kerjasama kita. Kita penting banget kanggo layanan sawise-sales. Yen produk duwe masalah kualitas, kita bakal aktif kerja bareng karo pelanggan kanggo ngrampungake, lan nunjuk staf teknis perusahaan kanggo mbukak situs konstruksi kanggo nuntun. Yen ora ana cara kanggo ngatasi, kita bakal nulungi pelanggan ngganti kanthi gratis.

Excellent after-sales service
  • 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7