Pabrik Minyak Bumi

Pabrik minyak bumi nuduhake tanduran sing ngasilake solar, bensin, minyak tanah, minyak pelumas, kokol petrol, aspal, lan etilena saka proses kayata distilasi, katalisis, retak, retak, lan hidrorefining minyak mentah sing diekstraksi saka formasi kasebut.

Katup sing diprodhuksi dening NEWSWAY bisa nemokake macem-macem katup sing dibutuhake kilang kanggo nyegah geni, bledosan lan kahanan mbebayani liyane lan njamin peralatan kasebut aman.

Ing unit kilang, unit sing umum digunakake lan pilihan katup sing cocog digawe dening katup NEWSWAY:

Piranti katalitik: klep colokan, katup pelembut siji arah, katup kupu-kupu suhu tinggi, katup kupu-kupu pneumatik, katup gerbang suhu dhuwur, utamane katup tahan nyandhang suhu dhuwur.

Produksi hidrogen, hidrogenasi, unit reformasi: katup bola orbit, katup kontrol, katup globe tipe Y, katup kupu-kupu hidrolik, katup tekanan tinggi, tekanan biasane luwih dhuwur tinimbang 1500LB.

Piranti coking: katup bola loro-arah, katup bola papat arah, katup plug, biasane adhedhasar katup suhu dhuwur, bahan umume baja krom-molibdenum. Katup bal segel keras tekanan dhuwur, biasane saka 1500 LB nganti 2500 LB.

Unit distilasi atmosfer lan vakum: katup gerbang listrik, digawe saka molibdenum krom lan baja tahan karat

Piranti belerang: katup jaket isolasi utama, katup gerbang jaket, katup bola jaket, katup plug jaket, katup kupu-kupu jaket.

Piranti S-zorb: Katup bal segel keras logam, dibutuhake kanggo nyandhang lan suhu dhuwur.

Unit polipropilena: katup bal pneumatik stainless steel

Ora ana piranti tartamtu: utamane ngatur katup: katup kupu-kupu pneumatik, katup bola pneumatik, katup bola bagean pneumatik, katup kontrol globe lan liya-liyane.