Katup Plug Eksentrik

Katrangan singkat:

Katup Steker Eksentrik Spesifikasi Teknis Lubricated Plug: Standar desain: API599, API6D. Dawane struktur: ASME B16.10. Flange koneksi: ASME B16.5. Tes lan tes: API598, API6D. Aktuator: manual, turbin, listrik, pneumatik. Lingkup produk: Ukuran nominal: 1/2 ″ –30 ″ Kisaran tekanan: 150LB-2500LB. Suhu sing ditrapake: - 40 ~ + 425 ℃ Bahan: Casting (A216 WCB, WC6, WC9, A350 LCB, A351 CF8, CF8M, CF3, CF3M, A995 4A, A995 5A, A995 6A), Alloy 20, Monel, Incon .. .


Detail Produk

Tag Produk

Katup Plug Eksentrik

Katup Plug Lubricated

Spesifikasi teknis:

Standar desain: API599, API6D.

Dawane struktur: ASME B16.10.

Flange koneksi: ASME B16.5.

Tes lan tes: API598, API6D.

Aktuator: manual, turbin, listrik, pneumatik.

Ruang lingkup produk:

Ukuran nominal: 1/2 ″ –30 ″

Kisaran tekanan: 150LB-2500LB.

Suhu sing ditrapake: - 40 ~ + 425 ℃

Bahan: Casting (A216 WCB, WC6, WC9, A350 LCB, A351 CF8, CF8M, CF3, CF3M, A995 4A, A995 5A, A995 6A), Alloy 20, Monel, Inconel, Hastelloy

Fitur:

1. Desain eksentrik dobel, kurang mbukak lan nutup gesekan, njamin bocor nol.

2. Nikel = 90%, kursi permukaan sing kandel 3mm, utawa kursi resin kinerja tinggi, bisa memenuhi macem-macem syarat resistansi korosi.

3. Dering sealing kombinasi tipe V bisa diganti tanpa nyopot piranti operasi.

4. Bantalan katup minangka bahan pelumas mandiri tanpa pelumas, lan ora akeh sandhangan ing katup katup.

5. Kuwatir babagan cetakan sing nyebabake karet panas, ora ana karet lan korosi erosi.

6. Tutup tutup lan awak ditutup nganggo o-ring, lan jumlah baut dikurangi kanggo nggampangake pangopènan.

7. Kurva linear sing cocog bisa digunakake minangka regulator.

8. Nyedhiyakake konektor pengukur tekanan inlet lan outlet katup kanggo nggampangake kontrol pangguna lan pangukuran aliran.

9. Lintasan aliran lurus, desain awak silinder, endhepan ora gampang ditumpukake.

10. Bukak tampilan lan mbukak memori kanggo nggampangake operasi pangguna.

11. Operasi manual, listrik lan pneumatik bisa diatur.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita