Minyak lan Gas Bumi

Minyak lan gas bakal dadi sumber energi utama ing donya; status gas alam bakal dadi luwih penting tinimbang taun-taun kepungkur. Tantangan ing sektor industri iki yaiku nggunakake teknologi sing pas kanggo njamin produksi sing dipercaya lan pasokan terus-terusan. Produk, sistem lan solusi NEWSWAY nambah efisiensi lan efisiensi tanduran kanggo sukses maksimal. Minangka produsen lan pemasok katup profesional, NEWSWAY nawakake macem-macem produk katup berkualitas tinggi kanggo macem-macem teknologi elektrifikasi, otomatisasi, digitalisasi, perawatan banyu, kompresi lan drive.

Produk VALVE NEWSWAY kudu digunakake kanthi macem-macem cara:

1. Produk, sistem eksplorasi minyak lan gas banyu jero

2. solusi ngebur minyak lan gas luar negeri

3. solusi produksi lan pangolahan lepas pantai

4. Solusi produksi lan pangolahan minyak lan gas luar negeri "one-stop"

5. solusi gas alam gas lan cairan alami

6. Pentinge 6 gas alam cair (LNG) sing tambah akeh ing sektor pasokan energi global mbutuhake solusi canggih ing rantai nilai LNG.

7. solusi warehousing lan tank tank

Industri minyak lan gas mesthi dadi pembeli paling gedhe ing pasar katup. Iki kudu digunakake utamane ing sistem ing ngisor iki: jaringan pipa klumpukan internal lapangan minyak lan gas, depot minyak cadangan minyak mentah, jaringan pipa perkotaan, pemurnian gas bumi lan pabrik perawatan, panyimpenan gas alam, injeksi banyu sumur minyak, minyak mentah, produk jadi Transmisi minyak, gas, platform lepas pantai, potongan darurat, stasiun kompresor, pipa kapal selam, lsp.

Katup minyak lan gas kalebu:

VALVE GATE: 1/2 ”-300” , CL150-CL600;

Klep GLOBE: 1/2 "-14", CL150-CL600; 1/2 "-4", CL1500; 1/2 "-2", CL6000

CARI KATAP: 1/2 ”, CL150-CL600; 1/2 "- 1-1 / 2", CL1500

KUNCI BUTTERFLY: 1/2 "-30", CL150

BOLA VALVE: 1/2 ”-12”, CL150-CL300; 1/2 "- 1-1 / 2", CL1500

VALVE PLUG: 1/2 "-2", CL150-CL300

Bahan katup minyak lan gas utamane kalebu:

A105, A216 Gr. WCB, A350 Gr. LF2, A352 Gr. LCB, A182 Gr. F304, A182 Gr. F316, A351 Gr. CF8, A351 Gr. CF8M lsp.