Katup Globe CF3

Katrangan singkat:

Tombol utama: CF3, GLOBE, VALVE, RISING, STEM, CF8, CF8M, C95800, class150, 300, 4A, 5A, 6A, RANGGA PRODUK: Ukuran: NPS 2 nganti NPS 24 Rentang Tekanan: Kelas 150 nganti Kelas 2500 Sambungan Flange: RF, FF, RTJ MATERI: Casting: CF3 (A216 WCB, A351 CF3, CF8, CF3M, CF8M, A995 4A, 5A, A352 LCB, LCC, LC2) Monel, Inconel, Hastelloy, Desain UB6 STANDARD & pabrik BS 1873 Face- ASME B16.10 Koneksi Akhir ASME B16.5, ASME B16.47, MSS SP-44 (Mung NPS 22) - Socket Weld Ends to ASME B16 ...


Detail Produk

Tag Produk

Fungsi utama: CF3, GLOBE, VALVE, RISING, STEM, CF8, CF8M, C95800, class150, 300, 4A, 5A, 6A,

RANGE PRODUK:

Ukuran: NPS 2 nganti NPS 24

Rentang Tekanan: Kelas 150 nganti Kelas 2500

Sambungan Flange: RF, FF, RTJ

MATERI:

Casting: CF3 (A216 WCB, A351 CF3, CF8, CF3M, CF8M, A995 4A, 5A, A352 LCB, LCC, LC2) Monel, Inconel, Hastelloy, UB6

STANDAR

Desain & Pabrik  BS 1873
Adhep-adhepan ASME B16.10
Pungkasan Sambungan ASME B16.5, ASME B16.47, MSS SP-44 (Mung NPS 22)
  - Socket Weld Ends nganti ASME B16.11
  - Butt Weld Ends to ASME B16.25
Tes & pengawasan API 598
Desain aman geni /
Uga kasedhiya saben NACE MR-0175, NACE MR-0103, ISO 15848
Liyane PMI, UT, RT, PT, MT

Fitur Desain:

1. RF, RTJ, utawa BW

2. Screw & Yoke Outside (OS&Y), batang Rising, Batang Non-Rising

3. Bonnet Bolt utawa Boneka Segel Tekanan

Katup globe Newsway Valve Company CF3 yaiku katup globe sing digawe awak CF3 lan trims, Bukaan lan tutup tutup katup globe CF3 yaiku disk berbentuk plug, lan permukaan segelane rata utawa kerucut, lan disk kasebut obah kanthi linear garis tengah kursi katup. Wangun gerakan batang katup (jeneng umum: batang ndhelik), uga ana jinis rod ngangkat lan puteran sing bisa digunakake kanggo ngontrol aliran macem-macem cairan kayata hawa, banyu, uap, macem-macem media korosif, lendhut , minyak, logam cair lan media radioaktif. Mula, jinis tutup katup iki cocog banget kanggo mateni utawa ngatur lan throttling. Amarga stroke pambukaan utawa tutup batang katup jinis katup iki relatif cekak, lan fungsi shut-off sing dipercaya banget, lan amarga pangowahan plabuhan kursi katup sebanding langsung karo stroke disk katup , cocog banget kanggo nyetel aliran.

Yen sampeyan butuh katrangan lengkap babagan katup, hubungi departemen penjualan NSW (katup newsway)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita