Bahan Kimia lan petrokimia

NEWSWAY VALVE nduweni sawetara produk sing jembar banget, ditrapake kanggo bidang petrokimia. Saka katup manual kanggo ngoper katup lan kahanan kerja sing angel, produk kami mbantu nambah reliabilitas panen lan produksi, nambah wektu operasi, kurang ngopeni. Kajaba iku, minangka panyulingan minyak kanthi kuat supaya minyak bisa ningkatake lan nganyari kualitas produk, lan VALVE BARU saka tim teknis kanggo nggawe solusi katup anyar ing industri penyulingan lan petrokimia.

Pasar Aplikasi Utama:

Tanduran Nyaring Minyak

Tanduran Pangolahan Gas

Retak Katalitik, Tanduran Alkilasi

Hydrotreating, Desulfuration

Produksi aromatik / Produksi polimer

Produk Utama:

Katup Seal ing ngisor iki

Katup Jaket

Katup Cryogenik

Katup Kontrol, Katup Actuated

Casting normal lan katup palsu