FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Apa sampeyan pabrik?

Ya, kita minangka produsen katup profesional. Kita wis melu produksi, ngolah lan ngekspor katup luwih saka 10 taun.

Katup endi sing diekspor?

Kita duwe pengalaman ekspor katup sing apik lan ngerti kabijakan lan prosedur saka macem-macem negara. 90% katup kita diekspor menyang luar negeri, utamane ing Inggris, Amerika Serikat, Prancis, Italia, Walanda, Meksiko, Brasil, Malaysia, Thailand, Singapura, lsp.

Sertifikat sampeyan duwe apa?

Kita duwe sertifikat CE, ISO, API, TS lan liyane.

Apa proyek sing sampeyan melu?

Kita asring nyuplai katup kanggo proyek domestik lan manca, kayata minyak bumi, kimia, gas alam, pembangkit listrik, lsp.

Apa kisaran produk sampeyan?

Tipe Katup: VALVE BOLA, VALVE, VALVE GATE, VALVE GLOBE, VALVE BUTTERFLY,

KUNCI PLUG, STRAINER lsp

Ukuran Katup: Saka 1/2 Inci nganti 80 Inci

Tekanan Katup: Saka 150LB nganti 3000LB

Standar Desain Katup: API602, API6D, API608, API600, API594, API609, API599,

BS1868, BS1873, ASME B16.34, DIN3352, DIN3356 lsp.

Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

Ya, kita asring nggawe OEM kanggo perusahaan katup asing, lan sawetara agen nggunakake merek dagang NSW, sing adhedhasar kabutuhan pelanggan.

Apa rega sampeyan duwe kaluwihan?

Kita duwe pabrik casting dhewe, kanthi kualitas sing padha, regane nguntungake banget, lan wektu pangiriman dijamin.

Kepiye babagan kualitas produk sampeyan?

Perusahaan kita menehi pengaruh penting kanggo kualitas produk. Departemen QC kita nyakup inspeksi bahan baku, inspeksi visual, ukuran ukuran, pangukuran kekandelan tembok, tes hidrolik, tes tekanan udara, tes fungsional, lan liya-liyane, wiwit casting nganti produksi nganti kemasan. Saben tautan nduweni kepatuhan ketat karo sistem kontrol kualitas ISO9001.

Apa syarat pembayaran sampeyan?

A: Setoran lan saldo 30% TT sadurunge dikirim.

B: Simpenan 70% sadurunge dikirim lan saldo marang salinan BL

C: 10% deposit TT lan saldo sadurunge dikirim

D: Setoran lan saldo 30% TT tumrap salinan BL

E: Celengan lan saldo 30% TT dening LC

F: 100% LC

Suwene suwene wektu jaminan produk?

Biasane wis 14 wulan. Yen ana masalah kualitas, kita bakal menehi ganti gratis.

Pitakon utawa pitakon liyane?

Hubungi staf sales lan service liwat telpon utawa email.

Pengin kerja sama kita?