Industri Pulp lan Kertas

Industri pulp lan Kertas dipérang dadi rong bagéan: nggawe pulping lan kertas. Proses pulping minangka proses ing endi materi sing sugih serat kayata bahan kena disiyapake, masak, ngumbah, pemutih, lan sapanunggalane kanggo nggawe pulp sing bisa digunakake kanggo nggawe kertas. Ing proses pembuatan kertas, bubur sing dikirim saka departemen pulping ngalami proses nyampur, mili, meksa, pangatusan, coiling, lsp. Kanggo ngasilake kertas rampung. Luwih, unit pamulihan alkali pulih cairan alkali ing omben-omben ireng sing dibuwang sawise pulping digunakake maneh. Departemen pangolahan limbah ngrawat banyu limbah sawise nggawe kertas kanggo memenuhi standar emisi nasional sing relevan. Maneka warna proses produksi kertas ing ndhuwur penting banget kanggo kontrol katup pengatur.

Peralatan lan katup NEWSWAY kanggo industri Pulp lan Kertas

Stasiun pemurnian banyu: katup kupu-kupu gedhe lan katup gerbang

Lokakarya pulping: katup pulp (Katup gerbang piso)

Toko kertas: katup pulp (Katup gerbang piso) lan katup globe

Lokakarya pamulihan Alkali: katup globe lan katup bal

Piranti kimia: ngatur katup kontrol lan katup bal

Perawatan limbah: katup globe, katup kupu, katup gerbang

Stasiun listrik termal: tutup katup