Mining

Penambangan nuduhake ekstraksi mineral alami sing alami kayata padatan (kayata batu bara lan mineral), cairan (kayata minyak mentah) utawa gas (kayata gas alam). Kalebu tambang lemah utawa lemah, operasi tambang, lan kabeh gaweyan tambahan, kayata mecah, mupangate lan perawatan, sing umume ditindakake ing cedhak situs utawa situs tambang kanggo ngolah bahan baku, kalebu kegiyatan jinis iki.

VALVE NEWSWAY nyedhiyakake solusi kanggo industri pertambangan bakal mbantu ningkatake keamanan lingkungan, kondisi kerja pipa proses, basis fasilitas & umur layanan katup, lan nyuda downtime sing disebabake amarga pangopènan.

VALVE NEWSWAY bisa nyedhiyakake industri logam lan mineral kanthi katup werni lungguh logam sing parah sing tahan ing lingkungan pangolahan ekstrem. Katup autoklaf kita wis sukses ing aplikasi pipa bubur ing saindenging jagad.

Pasar Aplikasi Utama:

Eksploitasi lan Peleburan Tambang Besi

Eksploitasi lan Pangolahan Tambang Aluminium

Eksploitasi lan Pangolahan Tambang Nikel

Eksploitasi lan Pangolahan Tambang Tembaga

Produk Terlibat Utama:

Katup Bola Bola Logam

Katup Gerbang Baja Konvensional

Katup Gerbang Pisau

Katup Kupu-kupu

Katup Mud