Katup globe C95800

Katrangan singkat:

Kunci katup globe C95800: Ni, Alunium Bronze, B61, C92200, B62, C83600, B148, C95800, flange, globe, katup RANGGA PRODUK: Ukuran: NPS 2 nganti NPS 48 Rentang Tekanan: Kelas 150 nganti Kelas 600 Koneksi Flange: RF , FF, RTJ MATERI: Casting: Alunium Bronze, Ni-Al-Bronze, ASTM B61 (C92200) katup globe, ASTM B62 (C83600) katup globe, ASTM B148 (C95800), Monel, Inconel, Hastelloy STANDARD Desain & pabrik BS 1873 / ANSI B16.34 ASME B16.10 Koneksi Akhir ASME B16.5, ASME B1 ...


Detail Produk

Tag Produk

Katup globe C95800

Tombol utama: Ni, Alunium Bronze, B61, C92200, B62, C83600, B148, C95800, flange, globe, valve

RANGE PRODUK:

Ukuran: NPS 2 nganti NPS 48

Rentang Tekanan: Kelas 150 nganti Kelas 600

Sambungan Flange: RF, FF, RTJ

MATERI:

Casting: Alunium Bronze, Ni-Al-Bronze, katup globe ASTM B61 (C92200), katup globe ASTM B62 (C83600), ASTM B148 (C95800), Monel, Inconel, Hastelloy

STANDAR

Desain & Pabrik BS 1873 / ANSI B16.34
Adhep-adhepan ASME B16.10
Pungkasan Sambungan ASME B16.5, ASME B16.47, MSS SP-44 (Mung NPS 22)
  - Socket Weld Ends nganti ASME B16.11
  - Butt Weld Ends to ASME B16.25
  - Screwed Ends dadi ANSI / ASME B1.20.1
Tes & pengawasan API 598
Desain aman geni /
Uga kasedhiya saben NACE MR-0175, NACE MR-0103, ISO 15848
Liyane PMI, UT, RT, PT, MT

Fitur Desain:

1. Desain awak patteren sing lurus

2.OS & Y, sekrup njaba lan kuk

3.BB, Bonnet Bolt

4. Intergral yoke karo bonnet

5. Munggah gagang lan roda tangan

6. Cakram longgar, pilihan plug utawa bal

7. Dering kursi sing bisa dianyari

8. Impact handwheel nganti 10 ″ & ndhuwur

9. Layanan horisontal

10. ujung las utawa bokong

11. Kasedhiya karo operator gir 

Katup globe C95800 tembaga aluminium digawe saka bahan tembaga aluminium, yaiku katup sing ditutup kanthi kekuatan, mula yen katup ditutup, tekanan kudu ditrapake ing clapper supaya meksa segel ora bocor. Nalika medium mlebu katup saka ngisor tutup katup, resistensi sing bisa diatasi karo pasukan operasi yaiku gaya gesekan ing antarane batang lan kemasan lan dorongan sing digawe dening tekanan medium. Kekuwatan kanggo nutup katup luwih gedhe tinimbang gaya kanggo mbukak katup, mula batang diameteripun kudu gedhe, yen ora kegagalan mbengkokake batang katup bakal kedadeyan.

Perunggu aluminium C95800 nduweni kekuatan lan elastisitas tinggi, resistensi korosi sing dhuwur ing atmosfer, banyu seger, banyu segara lan sawetara asam, bisa diproses kanthi tekanan panas lan adhem, lan bisa dilas nganggo las listrik lan pengelasan gas.

Yen sampeyan butuh katrangan lengkap babagan katup, hubungi departemen penjualan NSW (katup newsway)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita