Katup Bonnet Globe Tekanan

Katrangan singkat:

Kunci Katup Bonnet Globe Tekanan bisa digunakake: tekanan, segel, bonnet, globe, katup, flange, munggah, batang. RANGE PRODUK: Ukuran: NPS 2 nganti NPS 28 Rentang Tekanan: Kelas 150 nganti Kelas 2500 Suhu: -20 ℃ ~ 200 ℃ (-4 ℉ ~ 392 ℉) Sambungan: Flange dobel, Operasi las Butt: Handwheel, kothak gir Bevel, Listrik Aplikasi aktuator: Nyaring / Bahan Kimia MATERI: Casting (A216 WCB, WC6, WC9, A350 LCB, A351 CF8, CF8M, CF3, CF3M, A995 4A, A995 5A, A995 6A), Alloy 20, Monel, Inconel, Hastelloy STANDA .. .


Detail Produk

Tag Produk

Katup Bonnet Globe Tekanan

Fungsi utama: tekanan, segel, bonnet, globe, katup, flange, munggah, batang.

RANGE PRODUK:

Ukuran: NPS 2 nganti NPS 28

Rentang Tekanan: Kelas 150 nganti Kelas 2500

Suhu: -20 ℃ ~ 200 ℃ (-4 ℉ ~ 392 ℉)

Sambungan: Flange dobel, las Butt

Operasi: Roda tangan, kothak gir Bevel, aktuator listrik 

Aplikasi: Nyaring / Bahan Kimia

MATERI:

Casting (A216 WCB, WC6, WC9, A350 LCB, A351 CF8, CF8M, CF3, CF3M, A995 4A, A995 5A, A995 6A), Alloy 20, Monel, Inconel, Hastelloy

STANDAR

Desain & Pabrik BS1873 / ASME B16.34
Adhep-adhepan ASME16.10
Pungkasan Sambungan Flange Ends to ASME B16.5, ASME B16.47, MSS SP-44 (Only NPS 22)
  - Socket Weld Ends nganti ASME B16.11
  - Butt Weld Ends to ASME B16.25
  - Screwed Ends dadi ANSI / ASME B1.20.1
Tes & pengawasan API 598
Desain aman geni API 6FA, API 607
Uga kasedhiya saben NACE MR-0175, NACE MR-0103, ISO 15848
Liyane PMI, UT, RT, PT, MT

Fitur Desain:

1.PSB, BONNET SEAL PRESSURE
2.OS & Y, SCREW LAN YOKE
3.BB, BONET BONOL
4. RING SEAT
5. NGANGGO STEM LAN TANGAN
6.BURANG UTAWA ENTEK WELAKSAN
7. Kasedhiya Karo OPERATOR BG


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita