Profil Perusahaan

Babagan Katup Newsway
Newsway Valve CO., LTD minangka produsen katup industri profesional lan eksportir luwih saka 20 taun sejarah, lan duwe 20.000 ㎡ bengkel tertutup. Kita fokus ing desain, pengembangan, pabrik. Katup Newsway ketat miturut standar sistem mutu internasional ISO9001 kanggo produksi. Produk kami duwe sistem desain pitulung komputer sing komprehensif lan peralatan numerik komputer canggih ing produksi, pamrosesan lan pengujian. Kita duwe tim inspeksi dhewe kanggo ngontrol kualitas katup kanthi ketat, tim inspeksi mriksa katup saka casting pertama nganti paket pungkasan, dheweke ngawasi saben proses produksi. Lan kita uga kerja sama karo departemen inspeksi kaping telu kanggo mbantu para pelanggan ngawasi katup sadurunge dikirim.

Produk utama
Kita spesialis ing katup bola, katup gerbang, katup katup, katup globe, katup kupu, katup plug, saringan, katup kontrol. Bahan utamane yaiku WCB / A105, WCC, LCB, CF8 / F304, CF8M / F316, CF3, CF3, F4A, F5A, F11, F22, F51 HASTALLOY, MONEL, ALUMINI ALLOY lsp. Ukuran katup saka 1/4 inci (8 MM) nganti 80 inci (2000MM). Katup kita digunakake kanggo Minyak lan Gas Bumi, Pabrik Minyak Bumi, Bahan Kimia lan Petrokimia, Banyu lan Banyu, Perawatan Banyu, Penambangan, Laut, Tenaga, industri Pulp lan Kertas, Cryogenics, Hulu.

Kaluwihan lan tujuan
Katup Newsway dihargai ing omah lan ing luar negeri. Sanajan saiki ana persaingan sengit ing pasar, VALVE NEWSWAY entuk pangembangan sing tetep lan efisien sing dipandu dening prinsip manajemen, yaiku, dipandu dening ilmu pengetahuan & teknologi, dijamin kualitas, tetep tulus lan target ing layanan sing apik banget .

Kita terus ngupayakake keunggulan, ngupayakake nggawe merek Newsway. Upaya gedhe bakal digawe kanggo nggayuh kemajuan lan pembangunan umum karo sampeyan kabeh.