Katup Globe 4A

Katrangan singkat:

Tombol utama: api600, a995,4a, flange, globe, katup, class150, class300, class600, class900, class2500 RANGE PRODUK: Ukuran: NPS 1/2 nganti NPS24 (DN15 nganti DN600) Rentang Tekanan: class150, class300, class600, class900 , class1500, class2500 MATERI: Casting: (A995 4A, 5A, A216 WCB, A351 CF3, CF8, CF3M, CF8M, A352 LCB, LCC, LC2) Monel, Inconel, Hastelloy STANDARD Desain & pabrik API600 ASME B16 ngadhepi .11 Sambungan Akhir - Flange Entuk ASME B16.5 - Socket Weld Ends menyang ASME B16.11 ...


Detail Produk

Tag Produk

Fungsi utama: api600, a995,4a, flange, globe, katup, class150, class300, class600, class900, class2500

RANGE PRODUK:

Ukuran: NPS 1/2 nganti NPS24 (DN15 nganti DN600)

Kisaran tekanan: class150, class300, class600, class900, class1500, class2500

MATERI:

Casting: (A995 4A, 5A, A216 WCB, A351 CF3, CF8, CF3M, CF8M, A352 LCB, LCC, LC2) Monel, Inconel, Hastelloy

STANDAR

Desain & Pabrik API600
Adhep-adhepan ASME B16.11
Pungkasan Sambungan - Flange Ends nganti ASME B16.5
  - Socket Weld Ends nganti ASME B16.11
  - Butt Weld Ends to ASME B16.25
  - Screwed Ends dadi ANSI / ASME B1.20.1
Tes & pengawasan API 598
Desain aman geni /
Uga kasedhiya saben NACE MR-0175, NACE MR-0103, ISO 15848
Liyane PMI, UT, RT, PT, MT

Fitur Desain:

1. Desain jotosan anti-batang

2. Proses casting investasi silika sol

3. Bolongan saldo tekanan ing slot bal

4. Katup katup piranti anti-statis

5. Bisa nyedhiyakake macem-macem standar pungkasan sambungan

6. Piranti ngunci kasedhiya

Katup Globe Flange 4A

Bukaan / tutup tutup katup globe yaiku tutup tutup klep. Lumahing panyegelan datar utawa kerucut. Tutup tutup gerakan kanthi linear ing sadawane garis tengah kursi katup. Wangun gerakan batang katup (jeneng umum: batang ndhelik), uga ana jinis rod ngangkat lan puteran sing bisa digunakake kanggo ngontrol aliran macem-macem cairan kayata hawa, banyu, uap, macem-macem media korosif, lendhut , minyak, logam cair lan media radioaktif. Mula, jinis tutup katup iki cocog banget kanggo mateni utawa nyetel lan throttling. Amarga stroke pambukaan utawa penutupan batang katup jinis katup iki relatif cekak, lan nduweni fungsi cut-off sing bisa dipercaya banget, lan amarga pangowahan port kursi katup sebanding karo stroke tutup katup, mula cocog banget kanggo nyetel tingkat aliran.

Yen sampeyan butuh katrangan lengkap babagan katup, hubungi departemen penjualan NSW (katup newsway)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita