Cryogenics lan LNG

LNG (gas alam cair) yaiku gas alam sing digawe adhem nganti -260 ° Fahrenheit nganti dadi cairan banjur disimpen ing tekanan atmosfer. Ngonversi gas alam menyang LNG, sawijining proses sing nyuda volume udakara 600 kali. LNG minangka energi sing aman, resik lan efisien sing digunakake ing saindenging jagad kanggo nyuda emisi karbon dioksida

NEWSWAY nawakake macem-macem solusi katup Cryogenic & Gas kanggo rantai LNG kalebu cadangan gas hulu, tanduran pencairan, tangki penyimpanan LNG, operator LNG lan regasifikasi. Amarga kahanan kerja sing parah, katup kudu didesain nganggo batang ekstensi, bonnet bolt, aman geni, batang bukti anti-statis lan blowout.

Solusi Katup Lengkap

Sepur LNG, terminal, lan operator

Helium, hidrogen, oksigen khusus

Aplikasi superconduktivitas

Aeroangkasa

Reaktor fusi Tokamak

Produk utama:

Katup kriogenik

Katup sing sedheng

Katup Gerbang

Katup Globe

Katup Bola