Katup Globe sing Disegel

Katrangan singkat:

Bellow Sealed Globe Valve Key digunakake: ing ngisor, ditutup, globe, katup, wcb, stainless steel, flange .. RUANG PRODUK: Ukuran: NPS 2 nganti NPS 28 Rentang Tekanan: Kelas 150 nganti Kelas 2500 Sambungan: Flange dobel, Butt las Operasi: Roda tangan, kothak gir evel, Suhu penggerak listrik: -60 ℃ nganti + 200 ℃ Aplikasi: Nyaring, Bahan Kimia: Casting (A216 WCB, WC6, WC9, A350 LCB, A351 CF8, CF8M, CF3, CF3M, A995 4A, A995 5A , A995 6A), Alloy 20, Monel, Inconel, Hastelloy Desain STANDAR & wong ...


Detail Produk

Tag Produk

Katup Globe sing Disegel

Tombol utama: ngisor, segel, globe, katup, wcb, stainless steel, flange ..

RANGE PRODUK:

Ukuran: NPS 2 nganti NPS 28

Rentang Tekanan: Kelas 150 nganti Kelas 2500

Sambungan: Flange dobel, las Butt

Operasi: Roda tangan, kothak gir evel, aktuator listrik

Suhu: -60 ℃ nganti + 200 ℃

Aplikasi: Nyaring, Bahan Kimia

MATERI:

Casting (A216 WCB, WC6, WC9, A350 LCB, A351 CF8, CF8M, CF3, CF3M, A995 4A, A995 5A, A995 6A), Alloy 20, Monel, Inconel, Hastelloy

STANDAR

Desain & Pabrik BS1873 / ASME B16.34
Adhep-adhepan ASME16.10
Pungkasan Sambungan Flange Ends to ASME B16.5, ASME B16.47, MSS SP-44 (Only NPS 22)
  - Socket Weld Ends nganti ASME B16.11
  - Butt Weld Ends to ASME B16.25
  - Screwed Ends dadi ANSI / ASME B1.20.1
Tes & pengawasan API 6D, API 598
Desain aman geni API 6FA, API 607
Uga kasedhiya saben NACE MR-0175, NACE MR-0103, ISO 15848
Liyane PMI, UT, RT, PT, MT

Fitur Desain:

1.Wangun ngisor

2.10.000 siklus bebas uji coba

3. Desain segel dobel ing ngisor iki

4. Stem ngemas kebocoran nol 

5. Batang mundhak nganggo gagang tangan sing ora akeh

6. Desain anti-statis

7. Desain aman geni

Katup globe Newsway ing ngisor katup globe sing disegel Struktur komponen katup globe globe padha karo katup globe umum kajaba struktur segel batang katup khusus. 
Nalika katup globe bunder mbukak, bunder dikompres, pasangan tutup tutup sing tutup lan tutup tutup mbatesi stroke batang katup kanggo nyegah deformasi busuk ngluwihi watese dhewe lan nyebabake kerusakan. 
Batang tutup klep globe global nggunakake struktur segel dobel lan isian kanggo njamin ora ana panyegelan bocor ing batang katup. 
Katup kasebut ditrapake khusus kanggo pipa industri kanggo gampang kobongan, bahan peledak, beracun, penetrasi kuat, radiasi nuklir, proyek tenaga nuklir lan ruang terbatas kapal lan kondisi medium lan parah liyane.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita