Katup Plug Lubricated

Katrangan singkat:

Spesifikasi Teknis Valve Plug Lubricated: Standar desain: API599, API6D. Dawane struktur: ASME B16.10. Flange koneksi: ASME B16.5. Tes lan tes: API598, API6D. Aktuator: manual, turbin, listrik, pneumatik. Lingkup produk: Ukuran nominal: 1/2 ″ –30 ″ Kisaran tekanan: 150LB-2500LB. Suhu sing ditrapake: - 40 ~ + 425 ℃ Bahan: Casting (A216 WCB, WC6, WC9, A350 LCB, A351 CF8, CF8M, CF3, CF3M, A995 4A, A995 5A, A995 6A), Alloy 20, Monel, Inconel, Hastelloy Produk ...


Detail Produk

Tag Produk

Katup Plug Lubricated

Spesifikasi teknis:

Standar desain: API599, API6D.

Dawane struktur: ASME B16.10.

Flange koneksi: ASME B16.5.

Tes lan tes: API598, API6D.

Aktuator: manual, turbin, listrik, pneumatik.

Ruang lingkup produk:

Ukuran nominal: 1/2 ″ –30 ″

Kisaran tekanan: 150LB-2500LB.

Suhu sing ditrapake: - 40 ~ + 425 ℃

Bahan: Casting (A216 WCB, WC6, WC9, A350 LCB, A351 CF8, CF8M, CF3, CF3M, A995 4A, A995 5A, A995 6A), Alloy 20, Monel, Inconel, Hastelloy

Fitur struktur produk:

Katup tekanan keseimbangan tekanan standar Amerika katup segel jago minyak sing digunakake ing tekanan nominal CLASS150-2500 LBS, nggarap minyak bumi, kimia, farmasi, pupuk kimia, industri tenaga, kayata pipa ing macem-macem kahanan kerja, mateni utawa nyambungake medium pipa.

Fitur utama:

1. Struktur produk sing cukup, panyegelan sing bisa dipercaya, kinerja sing apik lan penampilan sing apik.

2. Struktur keseimbangan tekanan terbalik, saklar kasebut entheng.

3. Ana alur minyak ing antarane permukaan penyegelan awak katup, sing bisa digunakake kanggo nyuntik minyak segel menyang kursi katup kapan wae kanggo nambah kinerja panyegelan.

4. Materi lan ukuran flange bagean bisa dipilih miturut kahanan kerja sing sejatine lan sarat pangguna, saengga bisa memenuhi macem-macem kebutuhan rekayasa.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita