Katup plug lengan

Katrangan singkat:

Tombol Katup Lengan Lengan bisa digunakake: lengen klambi, tutup, pelumas, flange, api599 RANGGA PRODUK: Ukuran: 1/2 “-14 Range Rentang Tekanan: Kelas 150 nganti Kelas 900 Suhu: -29 ℃ ~ 180 connection Sambungan pungkasan: Flange, Lug, BW Actuator: Lever, Gear box, Electric, Pneumatik, piranti hidrolik, Pneumatik-hidrolik MATERI: Casting (A216 WCB, WC6, WC9, A350 LCB, A351 CF8, CF8M, CF3, CF3M, A995 4A, A995 5A, A995 6A), Alloy 20, Monel, Inconel, Hastelloy STANDARD Desain & pabrik API 599, API 6D, I ...


Detail Produk

Tag Produk

Katup Plug Lengan

Fungsi utama: lengen klambi, plug, katup, pelumas, flensa, api599

RANGE PRODUK:

Ukuran: 1/2 “-14 ″
Rentang Tekanan: Kelas 150 nganti Kelas 900
Suhu: -29 ℃ ~ 180 ℃
Sambungan pungkasan: Flange, Lug, BW

Aktuator: Tuas, Kotak gir, Listrik, Pneumatik, piranti hidrolik, Pneumatik-hidrolik

MATERI:

Casting (A216 WCB, WC6, WC9, A350 LCB, A351 CF8, CF8M, CF3, CF3M, A995 4A, A995 5A, A995 6A), Alloy 20, Monel, Inconel, Hastelloy

STANDAR

Desain & Pabrik API 599, API 6D, ISO 14313
Adhep-adhepan API 6D, ASME B16.10
Pungkasan Sambungan Flange Ends to ASME B16.5, ASME B16.47, MSS SP-44 (Only NPS 22)
  - Socket Weld Ends nganti ASME B16.11
  - Butt Weld Ends to ASME B16.25
  - Screwed Ends dadi ANSI / ASME B1.20.1
Tes & pengawasan API 6D, API 598
Desain aman geni API 6FA, API 607
Uga kasedhiya saben NACE MR-0175, NACE MR-0103, ISO 15848
Liyane PMI, UT, RT, PT, MT

Fitur Desain:

1. Produk kasebut nduweni struktur sing cukup, panyegelan sing bisa dipercaya, kinerja sing apik lan penampilan sing apik.

2. Segel kasebut diwujudake kanthi pasuryan panyegelan ing lengen klambi. Iki nduweni ujung logam 360 derajat sing unik kanggo nglindhungi lan mbenakake lengen klambi.

3. Ora ana rongga ing katup kanggo akumulasi medium.

4. Tepi logam nyedhiyakake fungsi mandhiri nalika colokan diputar, ditrapake kanggo kondisi operasi sing lem lan gampang dicampur.

5. Alur arah bi-arah sing khas nggawe instalasi lan panggunaan luwih trep.

6. Bahan-bahan pars lan ukuran flensa bisa dikonfigurasi kanthi cukup miturut kondisi operasi sing nyata saka sarat para pelanggan, supaya bisa nyukupi macem-macem kabutuhan teknik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita