Katup Bola FLGXNPT DBB

Katrangan singkat:

FLGXNPT DBB Ball Valve works Key: DBB, NPT, A105, Trunnion, flange, ball, valve, rf, ff, 150lb, 300LB, 600LB, RANGE PRODUK: Ukuran: NPS 2 nganti NPS 8 ”Rentang Tekanan: Kelas 150 nganti Kelas 2500 Sambungan Flange: NPT X RF, MATERI SW X RF: Forged (A105, A182 F304, F304L, F316, F316L, F51, F53, A350 LF2, LF3, LF5,) Desain STANDAR & pabrik API 6D / ASME B16.34 Face- Koneksi Akhir Standar Pabrik NSW ASME B16.5 NPT Pungkasan ASME B 1.20.1 Tes & inspeksi API 6D, API 598 ...


Detail Produk

Tag Produk

Katup Bola FLGXNPT DBB

Fungsi utama: DBB, NPT, A105, Trunnion, flange, bal, katup, rf, ff, 150lb, 300LB, 600LB,

RANGE PRODUK:

Ukuran: NPS 2 nganti NPS 8 "

Rentang Tekanan: Kelas 150 nganti Kelas 2500

Sambungan Flange: NPT X RF, SW X RF

MATERI:

Forged (A105, A182 F304, F304L, F316, F316L, F51, F53, A350 LF2, LF3, LF5,) 

STANDAR

Desain & Pabrik API 6D / ASME B16.34
Adhep-adhepan Standar Pabrik NSW
Pungkasan Sambungan ASME B16.5
NPT Pungkasan ASME B 1.20.1
Tes & pengawasan API 6D, API 598
Desain aman geni API 6FA, API 607
Uga kasedhiya saben NACE MR-0175, NACE MR-0103, ISO 15848
Liyane PMI, UT, RT, PT, MT

Fitur Desain:

BLOK GANDA LAN GETIH

Desain Bore Ngurangi

siji Piece forging

Bal Ngambang

Jeblugan Bukti Bukti

Desain Aman Fire

Piranti Anti-statis

RF FlangexNPT pungkasan

VALVE NEWSWAY Blok dobel lan getihen FLANGE X NPT mungkasi katup bal utamane nggunakake pipa industri.

Katup Bola DBB digawe saka rong bal lan loro kursi lan siji katup jarum, ing ngisor awak duwe katup pembuangan.

Nggunakake bahan Forging, siji potong, loro potong, telung struktur.

Loro-lorone ujung flange, siji sisih SW / NPT ujung siji sisih ujung flange. loro-lorone RTJ pungkasan.

Yen sampeyan butuh katrangan lengkap babagan katup, hubungi departemen penjualan NSW (katup newsway)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita