Katup Bal Ngambang

Katrangan singkat:

FLOATING BALL VALVE Standar Desain & Manufaktur : API 6D , ASME B16.34 , API 608 , BS 5351 Ngadhepi : ASME B16.10, API 6D, DIN 3202, BSEN 558 Ukuran Sambungan Flange : ASME B16.5 , BSEN 1092 Tes lan inspeksi: API598, API6D 1. Desain Kursi Khusus Katup bal sing ngambang nggunakake desain struktur cincin segel fleksibel. Yen tekanan medium luwih murah, area kontak dering segel lan bal luwih cilik. rasio segel sing luwih dhuwur dibentuk ing papan cincin segel lan ...


Detail Produk

Tag Produk

KUNCI BOLA NGAPAK

Standar

Standar Desain & Manufaktur : API 6D , ASME B16.34 , API 608 , BS 5351

Adhep-adhepan: ASME B16.10 , API 6D , DIN 3202 , BSEN 558

Ukuran Sambungan Flange : ASME B16.5 , BSEN 1092

Tes lan inspeksi: API598, API6D

1. Desain Kursi Khusus

Katup bal sing ngambang nggunakake desain struktur cincin segel sing fleksibel. Yen tekanan medium luwih murah, area kontak dering segel lan bal luwih cilik. rasio panyegelan sing luwih dhuwur dibentuk ing papan cincin segel lan kontak bola kanggo mesthekake panyegelan sing bisa dipercaya. Yen tekanan medium luwih dhuwur, area kontak segel lan bola dadi luwih gedhe bareng karo deformasi cincin segel, dadi cincin segel bisa nahan dorongan medium sing luwih dhuwur tanpa rusak.

2. Desain Struktur Tahan Api

Yen ana geni sajrone katup, cincin kursi digawe saka PTFE utawa bahan non-logam liyane bakal bosok utawa rusak ing suhu dhuwur lan nyebabake bocor luwih dhuwur. Dering segel tanpa geni disetel ing antarane werni lan kursi, sawise kursi katup dibakar, medium bakal nyurung bola kanthi cepet menyang ring segel logam hilir kanggo mbentuk logam tambahan menyang struktur penyegelan logam, sing bisa ngontrol kebocoran katup kanthi efektif. Kajaba iku, gasket penyegelan flange tengah digawe saka gasket tatu logam, sing bisa njamin panyegelan sanajan ing suhu dhuwur. Desain struktur tahan api saka katup bola mengambang sesuai karo syarat ing API 607, spi 6FA, BS 6755 lan standar liyane.

3. Sealing Seal Of Valve Stem

Batang kasebut disedhiyakake ing pundhak ing sisih ngisor supaya ora diunekake dening medium sanajan ing kahanan ekstrem kayata tekanan ora normal ing njero rongga katup, gagal pelen kelenjar lan liya-liyane. Kajaba iku, supaya ora ana bocor pengepakan batang diobong yen ana geni, bantalan tikaman disetel ing panggonan pundhak batang lan kontak awak kanggo mbentuk kursi penyegelan mbalikke. Kekuwatan panyegelan segel mbalikke bakal nambah miturut paningkatan tekanan medium, supaya bisa memastikan panyegelan batang sing dipercaya ing macem-macem tekanan, nyegah kebocoran lan supaya ora nyebar.

Batang kasebut nggunakake struktur panyegelan kemasan tipe V. Pengepakan jinis V bisa kanthi efektif ngganti gaya pencet lan medium kelenjar dadi kekuatan panyegelan batang.

Miturut sarat pangguna, mekanisme meksa pengepakan sing dimuat ing spring spring bisa digunakake kanggo nggawe panyegelan pengepakan batang luwih dipercaya.

4. Struktur Anti-statis

Katup bola diwenehake kanthi struktur anti-statis lan nggunakake piranti debit listrik statis kanggo langsung nggawe saluran statis ing antarane bal lan awak utawa mbentuk saluran statis ing antarane bal lan awak liwat batang kasebut, supaya listrik statis sing diproduksi amarga gesekan nalika mbukak lan nutup bola lan kursi liwat pipa, ngindhari geni utawa bledosan sing bisa disebabake dening percikan statis lan njamin keamanan sistem.

5. Nyegah Kunci lan Salah Operasi

Katup bola manual bisa dikunci nganggo kunci nalika mbukak ing posisi mbukak utawa nutup. Potongan posisi sing mbukak lan nutup 90 ° kanthi bolongan kunci dirancang supaya ora salah operasi katup sing ditindakake amarga operasi nangani non-opearator, lan uga bisa nyegah bukaan utawa tutup katup, utawa kacilakan liyane sing disebabake getaran pipa utawa faktor sing ora bisa diprediksi. Iki efektif banget, utamane kanggo faktor sing bisa ngobong. Iki efektif banget, utamane kanggo minyak, pipa kimia lan medis sing bisa ngrembug lan mbledhos, utawa pipa lapangan. Bagean ing endhas batang sing dipasang nganggo gagang kasebut nggunakake desain rata. Nalika katup dibukak, gagang kasebut sejajar karo pipa, saengga indikasi pambuka lan tutup katup dijamin ora ana kesalahan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita