Katup Bal Gandheng Kanthi

Katrangan singkat:

Kunci Katup Bal Las Gandheng kanthi lengkap: gandheng, bal, katup, 150lb, 300lb, a216, wcb, A105 RANGGA PRODUK: Ukuran: 1/2 ″ ~ 40 ″, DN15 ~ kisaran Tekanan 1000mm: 150 ~ 600LB, 1.6MPa ~ 4.0 Koneksi Flange MPa: Las butt, Socket welding .10 Koneksi Akhir ASME B16.5, ASME B16.47, MSS SP-44 (Mung NPS 22) - Las Socket Mungkasi menyang ASME B16.11 ...


Detail Produk

Tag Produk

Gandheng Sepenuhnya Katup Bola

Fungsi utama: gandheng, bal, katup, 150lb, 300lb, a216, wcb, a105

RANGE PRODUK:

Ukuran: 1/2 ″ ~ 40 ″, DN15 ~ 1000mm

Kisaran tekanan: 150 ~ 600LB, 1.6MPa ~ 4.0MPa

Sambungan Flange: Las butt, las socket

MATERI:

WCB, A105, F11, F22, F304, F316, CF8, CF8M, WCC

STANDAR

Desain & Pabrik API 6D, API 608, ISO 17292
Adhep-adhepan API 6D, ASME B16.10
Pungkasan Sambungan ASME B16.5, ASME B16.47, MSS SP-44 (Mung NPS 22)
  - Socket Weld Ends nganti ASME B16.11
  - Butt Weld Ends to ASME B16.25
  - Screwed Ends dadi ANSI / ASME B1.20.1
Tes & pengawasan API 6D, API 598
Desain aman geni API 6FA, API 607
Uga kasedhiya saben NACE MR-0175, NACE MR-0103, ISO 15848
Liyane PMI, UT, RT, PT, MT

Fitur Desain:

1. Bore utawa Suda

2.RF, RTJ, BW utawa PE

3. Entri sisih, entri ndhuwur, utawa desain awak gandheng

4. Blok & Bleed dobel (DBB), Isolasi & Bleed (DIB) kaping pindho

5. Kursi darurat lan injeksi gagang

6. Piranti Anti-Statis

7. Batang Anti-Pukul

8. Batang Kriogenik utawa Suhu Tinggi

9. Telung Baja Ditempa Awak Baja, 

10. Bola Dipasang Trunion, Bore & Lengkap, 

11. Injector Sealant Darurat (6 "& luwih gedhe),

12.Vent Valve (6 ”& luwih gedhe), Lug Lifting & Kaki Ndhukung (8” & luwih gedhe).

13. Struktur Katup integral

14. resistensi korosi lan resistensi stres sulfida

15. Las Pipa Transisi

Trunnion Dipasang Katup Bola Struktur 

ads

Yen sampeyan butuh katrangan lengkap babagan katup, hubungi departemen penjualan NSW (katup newsway)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita