Katup Bola Baja Tahan Karat

Katrangan singkat:

Tombol utama: Stainless, Steel, Flange, Ball, Valve, CF8, CF8M, C95800, class150, 300, 4A, 5A, 6A, PTFE, RANGE PRODUK: Ukuran: NPS 2 nganti NPS 48 Rentang Tekanan: Kelas 150 nganti Kelas 2500 Flange Sambungan: RF, FF, RTJ MATERI: Casting: (Duplex Stainless Steel, Super Duplex Stainless Steel, CF8, CF8M, CF3, CF3M, A995 4A, 5A) Monel, Inconel, Hastelloy, UB6 Forged (A182 F304, F304L, F316, F316L lsp.) Desain STANDAR & pabrik API 6D, API 608, ISO 17292 API tatap muka 6D, ASME B16.10 ...


Detail Produk

Tag Produk

Tombol utama: Stainless, Steel, Flange, Ball, Valve, CF8, CF8M, C95800, class150, 300, 4A, 5A, 6A, PTFE,

RANGE PRODUK:

Ukuran: NPS 2 nganti NPS 48

Rentang Tekanan: Kelas 150 nganti Kelas 2500

Sambungan Flange: RF, FF, RTJ

MATERI:

Casting: (Duplex Stainless Steel, Super Duplex Stainless Steel, CF8, CF8M, CF3, CF3M, A995 4A, 5A) Monel, Inconel, Hastelloy, UB6

Palsu (A182 F304, F304L, F316, F316L lsp)

STANDAR

Desain & Pabrik API 6D, API 608, ISO 17292
Adhep-adhepan API 6D, ASME B16.10
Pungkasan Sambungan ASME B16.5, ASME B16.47, MSS SP-44 (Mung NPS 22)
Tes & pengawasan API 6D, API 598
Desain aman geni API 6FA, API 607
Uga kasedhiya saben NACE MR-0175, NACE MR-0103, ISO 15848
Liyane PMI, UT, RT, PT, MT

Fitur Desain:

1. Bore kebak utawa suda

2. RF, RTJ, BW utawa PE

3. Entri sisih, entri ndhuwur, utawa desain awak gandheng

4. Blok & Bleed (DBB) kaping pindho, Isolasi & Getih kaping pindho (DIB)

5. Kursi darurat lan injeksi gagang

6. Piranti Anti-Statis

7. Batang Anti-Pukul

8. Batang Kriogenik utawa Suhu Tinggi

Katup bola waja tahan karat yaiku katup bal sing awake lan bal digawe saka waja tahan karat. Katup bal bisa ditutup kanthi kenceng kanthi muter 90 derajat lan torsi cilik. Fitur utama katup bola yaiku struktur kompak, gampang dioperasikake lan dijaga. Katup bola waja tahan karat bisa digunakake kanggo ngontrol aliran macem-macem jinis cairan kayata hawa, banyu, uap, macem-macem media korosif, lumpur, minyak, logam cair lan media radioaktif. Katup bal utamane digunakake kanggo ngethok, nyebar lan ngganti arah aliran medium ing pipa kasebut. Katup bola minangka katup sing akeh digunakake. Awak tutup katup bal bisa dadi integral utawa gabungan.

Prinsip kerja katup bola yaiku nggawe katup supaya ora diblokir utawa diblokir kanthi muter inti katup. Saklar katup bola iku entheng, ukurane cilik, bisa digawe diameter gedhe, bisa dipercaya nganggo segel, struktur sing gampang, gampang dijaga, permukaan segel lan permukaan bola asring ditutup, lan ora gampang dirusak dening medium.

Yen sampeyan butuh katrangan lengkap babagan katup, hubungi departemen penjualan NSW (katup newsway)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita