Sugeng rawuh ing situs web anyar VALVE NEWSWAY

Supaya luwih apik nuduhake produk VALVE BARU menyang pelanggan anyar lan lawas, perusahaan luwih nganyari situs web. Yen sampeyan duwe saran, wenehi pesen kanggo ngandhani lan bakal luwih apik.

Produk lan informasi perusahaan:

Klep BOLA, KUNCI GATE, Klep GLOBE, Klep Cek, Klep CRYOGENIC, API602 Klep GANGGUNG, KUNCI BUTTERFLY, KUNCI KUNCI, STRAINER, Klep KONTROL

API602-piston-check-valve

Dhiameter nominal: 1/2 "-18" (DN15-DN1200)

Tekanan nominal: KELAS 150- KELAS 2500

Bahan Katup:

Palsu (A105, A182 F304, F304L, F316, F316L, F51, F53, A350 LF2, LF3, LF5,)

Casting (A216 WCB, WC6, WC9, A350 LCB, A351 CF8, CF8M, CF3, CF3M, A995 4A, A995 5A, A995 6A), Alloy 20, Monel, Inconel, Hastelloy, Cast Iron, Iron Ductile

Sambungan Akhir: (FF, RF, RTJ, SW, NPT, Wafer, BW, Lugged)

- Flange Ends menyang ASME B16.5, ASME B16.47

- Socket Weld Ends nganti ASME B16.11

- Butt Weld Ends to ASME B16.25

- Screwed Ends dadi ANSI / ASME B1.20.1

Standar:

VALVE BOLA: API 6D, ISO 14313, API 608, ISO 17292, BS 5351, DIN 3357

VALVE GATE: API 600, ISO 10434, API 603, BS 1414, DIN 3352

Klep GLOBE: BS 1873, DIN 3356

Klep Cek: BS 1868, API 594

VALVE BUTTERFLY: API 609, MSS SP-67/68, ISO 17292, EN 593

API 602 VALVE STEEL FORGED: API 602, BS 5352, ISO 15761

VALVE CRYOGENIC: BS 6364


Wektu kiriman: Mei-13-2020