Jinis lan pilihan aksesoris katup pneumatik

Ing proses nggunakake katup pneumatik, biasane dikonfigurasi sawetara komponen tambahan kanggo nambah kinerja katup pneumatik, utawa nambah efisiensi panggunaan katup pneumatik. Aksesoris umum kanggo katup pneumatik kalebu: saringan udara, klep solenoid sing mbalikke, switch limit, posisator listrik, lsp. Ing teknologi pneumatik, telung unsur pamroses sumber udara kanggo filter udara, katup pengurangan tekanan lan minyak minyak dipasang bebarengan, sing diarani potongan pneumatik. Iki digunakake kanggo ngetik sumber udara kanggo ngresiki lan nyaring instrumen pneumatik lan nyuda tekanan kanggo instrumen kanggo nyedhiyakake sumber udara kanthi tekanan Tekanan padha karo fungsi trafo listrik ing sirkuit.

API602 Globe Valve

Jinis aksesoris katup pneumatik:

Aktuator pneumatik tumindak kaping pindho: Kontrol rong posisi kanggo mbukak lan nutup katup. (Akting dobel)

Aktuator musim semi: Katup mbukak utawa nutup kanthi otomatis nalika sirkuit gas sirkuit dipotong utawa ora dienggo. (Akting tunggal)

Katup solenoid sing dikontrol kanthi elektronik: Katup mbukak utawa ditutup nalika daya disuplai, lan nutup utawa mbukak katup yen listrik ilang (kasedhiya versi bukti bledosan).

Katup solenoid elektronik sing dikontrol kanthi listrik: Katup mbukak nalika siji koil semangat, lan katup ditutup nalika kumparan liyane semangat. Nduwe fungsi memori (kasedhiya jinis ex-proof).

Limit kumandhang: Transmisi jarak adoh saka sinyal posisi ngoper katup (kanthi jinis buktine).

Posisi listrik: Nyetel lan ngontrol aliran medium katup miturut ukuran sinyal saiki (standar 4-20mA) (kanthi jinis bukti ledakan).

Posisi pneumatik: Nyetel lan ngontrol aliran medium katup miturut ukuran sinyal tekanan udara (standar 0,02-0,1MPa).

Konverter listrik: Ngonversi sinyal saiki dadi sinyal tekanan udara. Iki digunakake bebarengan karo posisi pneumatik (kanthi jinis bukti ledakan).

Pemrosesan sumber udara telung potong: kalebu katup nyuda tekanan udara, filter, piranti mist minyak, stabilisasi tekanan, reresik lan pelumasan bagean sing obah.

Mekanisme operasi manual: Kontrol otomatis bisa dioperasikake kanthi manual ing kahanan sing ora normal.

Pilihan aksesoris katup pneumatik:

Katup pneumatik minangka instrumen kontrol otomatis sing kompleks. Iki kasusun saka macem-macem komponen pneumatik. Pangguna kudu milih kanthi rinci miturut kabutuhan kontrol.

1. Aktuator pneumatik: ① jinis tumindak dobel, ② jinis akting tunggal, specifications spesifikasi model, ④ wektu tumindak.

2. Katup solenoid: valve katup solenoid kontrol tunggal, valve katup solenoid kontrol dobel, voltage voltase operasi, tipe tahan bledosan

3. Umpan balik sinyal: ① saklar mekanik, switch saklar jarak, signal sinyal arus output, ④ nggunakake voltase, jinis tahan bledosan

4. Posisi: ① posisi listrik, position posisi pneumatik, signal sinyal saiki, signal sinyal tekanan udara, converter konverter listrik, proof jinis bukti ledakan.

5. Bagéan telu kanggo perawatan sumber udara: ① katup nyuda tekanan saringan, ② piranti mist minyak.

6. Mekanisme operasi manual.


Wektu kiriman: Mei-13-2020