Katup Bola Baja Dupleks

Katrangan singkat:

Kunci Katup Bola Baja Dupleks bisa digunakake: dupleks, tahan karat, baja, flange, bal, katup, 4a, 5a, 6a RANGGA PRODUK: Ukuran: NPS 2 nganti NPS 48 Rentang Tekanan: Kelas 150 nganti Kelas 2500 Sambungan Flange: RF, FF, RTJ MATERI: Duplex stainless steel, 4A, 5A, 6A Monel, Inconel, Hastelloy STANDARD Design & pembuatan API 6D, API 608, ISO 17292 Face-to-face API 6D, ASME B16.10 End Connection ASME B16.5, ASME B16. 47, MSS SP-44 (Mung NPS 22) - Socket Weld Entuk ASME B16.11 - Butt Weld Ends ...


Detail Produk

Tag Produk

Baja Dupleks Katup Bola

Fungsi utama: dupleks, stainless, baja, flange, bal, katup, 4a, 5a, 6a

RANGE PRODUK:

Ukuran: NPS 2 nganti NPS 48

Rentang Tekanan: Kelas 150 nganti Kelas 2500

Sambungan Flange: RF, FF, RTJ

MATERI:

Stainless steel duplex, 4A, 5A, 6A Monel, Inconel, Hastelloy

STANDAR

Desain & Pabrik API 6D, API 608, ISO 17292
Adhep-adhepan API 6D, ASME B16.10
Pungkasan Sambungan ASME B16.5, ASME B16.47, MSS SP-44 (Mung NPS 22)
  - Socket Weld Ends nganti ASME B16.11
  - Butt Weld Ends to ASME B16.25
  - Screwed Ends dadi ANSI / ASME B1.20.1
Tes & pengawasan API 6D, API 598
Desain aman geni API 6FA, API 607
Uga kasedhiya saben NACE MR-0175, NACE MR-0103, ISO 15848
Liyane PMI, UT, RT, PT, MT

Fitur Desain:

1. Bore utawa Suda

2.RF, RTJ, BW utawa PE

3. Entri sisih, entri ndhuwur, utawa desain awak gandheng

4. Blok & Bleed dobel (DBB), Isolasi & Bleed (DIB) kaping pindho

5. Kursi darurat lan injeksi gagang

6. Piranti Anti-Statis

7. Batang Anti-Pukul

8. Batang Kriogenik utawa Suhu Tinggi

9. Telung Baja Ditempa Awak Baja, 

10. Bola Dipasang Trunion, Bore & Lengkap, 

11. Injector Sealant Darurat (6 "& luwih gedhe),

12.Vent Valve (6 ”& luwih gedhe), Lug Lifting & Kaki Ndhukung (8” & luwih gedhe).  

Yen sampeyan butuh katrangan lengkap babagan katup, hubungi departemen penjualan NSW (katup newsway)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita